ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε πως στο πλαίσιο της Α.Π. 70/11-12-2019 Πρόσκλησης Εκδήλωσης  Ενδιαφέροντος για την Επιλογή Ωφελούμενων της Πράξης «Κατάρτιση και Πιστοποίηση Γνώσεων και Δεξιοτήτων Εργαζόμενων στις Αγροτικές Οργανώσεις της Χώρας» κωδικός MIS: 5002997, λόγω των δυσμενών συνθηκών που δημιουργούνται από τον κορονοϊό, παρατείνεται η ημερομηνία υποβολής των  φακέλων δικαιολογητικών που αναφέρονται στο άρθρο 8.5. Διαδικασία υποβολής Αιτήσεων Συμμετοχής – Δικαιολογητικά Συμμετοχής  μέχρι και τη Τρίτη 21/04/2020.  

Οι φάκελοι, υποβάλλονται εντός σφραγισμένου φακέλου (κατά τις ώρες 08.00 με 15.00) ταχυδρομικά ή με courier στη διεύθυνση της Ομοσπονδίας (Δεληγιάννη 24, ΤΚ 10682, Αθήνα (περιοχή Μουσείο)), είτε με αποστολή μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Το εμπρόθεσμο της υποβολής θα κρίνεται από την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης που θα φέρει ο φάκελος αποστολής.  Φάκελοι που θα υποβληθούν εκπρόθεσμα δεν θα ληφθούν υπόψη.

Οι υποψήφιοι καλούνται να μην υποβάλλουν φάκελο αυτοπροσώπως στην έδρα της ΟΣΕΓΟ (όπως προβλέπεται στην οικεία πρόσκληση), προκειμένου να αποφευχθεί άσκοπη μετακίνησή τους λόγω των δυσμενών συνθηκών που δημιουργούνται από τον κορονοϊό.

Σημειώνουμε ότι η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων στο http://katartisi.osego.gr έληξε τη Δευτέρα 30/03/2020.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

.Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε επιπλέον να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Σπύρος Τσούμπας

Διεύθυνση: Δεληγιάννη 24, ΤΚ 10682, Αθήνα (περιοχή Μουσείο)

Τηλέφωνο: 210 5229232

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για την Ο.Σ.Ε.Γ.Ο.

Ο πρόεδρος,

Μιχάλης Τζελέπης

 

Παράταση Υποβολής Φυσικών Φακέλων Ωφελούμενων

 

 

espa teliko