27/11/2020

 

 

Ανάρτηση πίνακα κατάταξης για την επιλογή Στελέχους  παρακολούθησης φυσικού αντικειμένου σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Υποέργου (Α/Α 1) «Διαχείριση, παρακολούθηση και δημοσιότητα του έργου» της Πράξης «Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στις αγροτικές οργανώσεις της χώρας»  με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5002997του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία»

Διαβάστε εδώ την Απόφαση της Επιτροπής Αξιολόγησης με την σχετική κατάταξη της υπ’αριθμ. 1541 / 06-11-2020 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Κατά των αποτελεσμάτων επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση ένστασης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία πέντε (5) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους. Η ένσταση κατατίθεται ηλεκτρονικά στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Για την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΜΙΧΑΗΛ ΤΖΕΛΕΠΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟ